Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Lavovi” poraženi u Moskvi

13453768_10153623930722727_1619464552_n
  • Autor onogost.me
  • 12.06.2016. u 13:51

Rukometaši Crne Gore pretrpjeli su danas poraz od reprezentacije Rusije rezultatom 29:22,, u prvom meču baraža za odlazak na Svjetsko prvenstvo, koje se naredne godine održava u Francuskoj.

Izabranici selektora Ljubomira Obradovića pružili su solidnu partiju u Moskvi protiv domaće ekipe, koja je ipak uspjela slaviti ubjedljivo u prvom susretu. Naši rukometaši su uspjeli da pariraju "baćuškama" do sredine prvog poluvremena kada se igralo gol za gol. Međutim, od 20. minuta slijedi pad u igri u reprezentaciji Crne Gore, posebno u napadu, kada domaći rukometaši prave razliku i na odmor odlaze sa prednošću od četiri gola razlike. 

Na početku drugog poluvremena primamo nekoliko lakih golova, kada Rusi povećavaju razliku na sedam golova, da bi se do 45. minuta vratili na četiri razlike pošto je Mijatović odbranio sedmerac, a Mirko Radović postigao dva, a Čavor jedan gol u kratkom periodu. Taman kada se činilo da "lavovi" mogu da svedu razliku domaćih na minimum, ruski selektor traži tajm-aut i preko Šipurina i Šelmenka vraća prednost na pet golova razlike. Rusi do kraja susreta potvrđuju dominaciju i završavaju meč sa sedam golova prednosti.

Najefikasniji u našoj reprezentaciji je bio Vasko Ševaljević sa sedam golova, koliko je postigao i Šelmenko u pobjedničkoj ekipi.

Revanš se igra u srijedu od 18h u dvorani Topolica u Baru.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi dan na Olimpijskim igrama u Parizu donosi mnogo zanimljivih događaja, ali i prvi meč naših predstavnika.