Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Malović pred Evropsko prvenstvo: Osvojiću medalju!

1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 31.01.2018. u 07:06

Najbolji nikšićki karatista Nikola Malović u ovoj godini već ima osvojenu zlatnu medalju, a sada ga očekuje još veći izazov u Rusiji, gdje će nastupati na Evropskom prvenstvu za takmičare do 21 godinu.

Nikola je sredinom januara na “Croatia openu”, čiji domaćin je bio Samobor, osvojio prvo mjesto čime je pokazao odličnu formu i postigao na samopouzdanju pred šampionat Starog kontinenta.

“Naravno da mi to takmičenje znači mnogo na ličnom planu. Nakon Balkanskog prvenstva gdje sam bio srebrni, odradio sam i “Croatia open” koji je jedan od jačih turnira u Evropi i tu bio zlatni, što mi je takođe bila posljednja provjera pred Evropsko prvenstvo”, ističe Malović pred put u Soči.

Nikola danas zajedno sa reprezentacijom putuje u Soči, a svoj prvi nastup na Evropskom prvenstvu imaće u nedjelju. Naš sugrađanin se za ovo takmičenje, kako je naveo, dobro pripremio i očekuje da će se vratiti sa medaljom.

“Trenirao sam naporno, dva do tri puta dnevno kod trenutno jednog od najboljih trenera u Evropi Žarka Rakovića u KK Omladinac koji je najbolji klub u Crnoj Gori i sparingovao sa vrhunskim borcima. Takođe, završne pripreme reprezentacije smo odradili u mom gradu što mi je bila čast kao jedinom predstavniku iz Nikšića. Spremniji sam nego ikad, idem po medalju i osvojiću je”, kazao je Nikola za naš portal.

Prvenstvo Evrope za karatiste do 21 godine održaće se od 2. do 4. februara.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.