Autor: onogost.me
Foto: OSCG
13:19
9.8.2019.

Nikola Masoničić vodi kadetkinje na Balkanskom prvenstvu

Selektor ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore Nikola Masoničić, izabran je i za vršioca dužnosti ženske kadetske selekcije Crne Gore za Balkansko prvenstvo, koje će se održati od 20. do 24. avgusta u Lukavcu (Bosna i Hercegovina).


Upravni odbor Odbojk­aškog saveza Crne Go­re donio je tu odluku nakon što je dosadašnji selektor kadetkinja Marko Radus­inović podnio ostavku zbog inostranog an­gažmana. Upravni odbor OSCG se zahvaljuje Radusinoviću na dosadašnjoj saradnji.

Masoničić je prije preuzimanja se­niorske selekcije vo­dio upravo ovu selekciju do istorijskog zlata prošle godine na Balk­anskom prvenstvu u Đakovici, koje će naše djevojke braniti na ovogodišnjoj Balka­nijadi. Zbog toga se Upravni odbor i odlučio da Masoničić vodi kadetkinje na predstojećoj akciji nacionalnog tima.

Kadetkinje pripreme za ovo takmičenje po­činju u ponedjeljak u Verde Complexu u Podgorici.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:06
  19.8.2019.

  Lijep košarkaški avgust u Podgorici, dobra organizacija, mnogo važnih pobjeda, ali izostala je ona najvažnija… Košarkaška selekcija Crne Gore do 16 godina nije uspjela da se vrati u A diviziju Evropskog prvenstva, iako je imala dvije meč lopte za to.

 • 13:26
  18.8.2019.

  Selektor košarkaške reprezentacije Crne Gore, Zvezdan Mitrović kazao je da su igrači na turniru u Lionu ostavili pozitivan utisak.

 • 09:19
  18.8.2019.

  Muška kadetska selekcija poražena je od Danske 85:54 u meču za treće mjesto na Evropskom prvenstvu B divizije.

 • 22:38
  17.8.2019.

  Ženska kadetska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je večeras od Srbije 70:53, u utakmici trećeg kola Evropskog prvenstva - B divizije u Sofiji.