Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pioniri na turniru u Skoplju

0000003406_1050_624_cut
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 22.08.2019. u 13:05

Selektor pionirske reprezentacije Crne Gore Goran Perišić objavio je spisak igrača koji konkurišu za nastup na turniru u Skoplju, na kojem, pored domaćina, učestvuju još Albanija i Kosovo.

Perišić se odlučio za 20 igrača – golmani: Petar Petrović (Budućnost), Petar Bobičić (Podgorica); odbrana: Luka Lečić (Breznica), Romario Camaj, Vuk Zogović (Budućnost), Viktor Vujačić, Janko Vukićević (Sutjeska), Ognjen Tripković (Mornar); vezni red: Luka Bubanja (OFK Berane), Dženan Pejčinović (Augsburg, Njemačka), Matija Marsenić (Leverkuzen, Njemačka), Luka Smolović (Arena), Vukas Dragović (Grbalj), Marko Jukić (Berane), Matija Milinković, Stefan Radojević (Sutjeska), Nenad Krivokapić (Budućnost), Dragan Miranović (Podgorica); napad; Denis Ljuljanović (Budućnost), Petar Barac (Kom).

Turnir u Skoplju igra se od 27. do 30. avgusta. Crna Gora se prvog dana, od 17 časova, sastaje sa Sjevernom Makedonijom. Dan kasnije, u istom terminu, ,,sokolići“ igraju sa Kosovom, dok je posljednje kolo i duel sa Albanijom na programu 30. avgusta od 11 časova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je od Finske 1:2 u petom kolu grupe E, kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.