Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Prnjavor: Džudistima Akademika 15 medalja

69045707_411677479450775_1855972814482309120_n
DžK Akademik
  • Autor onogost.me
  • 21.08.2019. u 06:14

Na devetom po redu, međunarodnom džudo kupu “Mala Evropa”, koji je održan proteklog vikenda u Prnjavoru, najmlađi džudisti Akademika, predvođeni trenerima Marinkom Đurđevcem i Predragom Stanjevićem, osvojili su ukupno 15 medalja.

U konkurenciji od oko 350 takmičara iz 34 kluba iz ukupno sedam zemalja, članovima Akademika pripalo je deset zlatnih,tri srebrne i dvije bronzane medalje.

Takmičari nikšićkog kluba osvojili su i pehar za najbolju ekipu u konkurenciji mlađih poletaraca kao i za najbolju ekipu u konkurenciji poletaraca dok su u generalnom plasmanu zauzeli drugo mjesto.

Dvije zlatne medalje osvojio je Barović Milan u konkurenciji poletaraca i mlađih pionira, dok je po jedno najsjajnije odličje pripalo poletarkama Guzini Vanji i Petrušić Miji, mlađoj pionirki Simić Mariji, mlađim poletarcima Kruščić Draganu i Čvorović Petru, poletarcima Kilibardi Đorđu i Radoičić Luki, kao i starijem pioniru Milović Matiji.

Srebrne medalje su osvojili mlađa pionirka Guzina Vanja, poletarac Kruščić Dragan i mlađi poletarac Kilibarda Đorđe, dok su se bronzama okitili mlađa pionirka Guzina Nađa i poletarac Barović Radovan.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Selektor ženske U20 odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Mladen Miladinović, odredio je spisak igračica za pripreme pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojima će selekcija igračica rođenih 2005. i kasnije igrati u grupi D drugog kruga kvalifikacija, u Litvaniji, sa domaćinom i selekcijama Slovenije i Češke.
Golbal reprezentacija Crne Gore učestvuje od 14. do 17. marta uučestvuje marta na ,,VANDA Kupu nacija", koji se tradicionalno održava u Berlinu.