Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rada Petrović: Izvinjavamo se svima, nismo zaslužile da idemo dalje

rada_petrovic1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 11.08.2016. u 09:27

Desno krilo naše ženske rukometne reprezentacije Radmila Petrović izvinila se navijačima zbog loših igara u Riju i konstatovala da naš tim nije ni zaslužio da prođe dalje.

“Lavice” su sa tri uzastopna poraza na Olimpijskim igrama pokazale da u ovom trenutku nijesu spremne za velika djela u najjačoj konkurenciji.

“Mnogo se loše osjećamo zbog svega. Iskreno možda nijesmo ni zaslužile da prođemo dalje. Smatram da i nakon svega treba da ostanemo zajedno i da vjerujemo u naš rad, jednostavno tako se sada desilo na Olimpijskim igrama, ja znam da ova generacija može mnogo bolje i izvinjavam se svim navijačima koji su vjerovali u nas, ali takođe znam da nikome ne može biti teže nego nama, jer niko od nas nije više želio da pobijedi”, kazala je Radmila Petrović.

Crna Gora će sjutra veče od 21 i40h igrati protiv Norveške, zvaničnog evropskog, svjetskog i olimpijskog šampiona.

 

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.