Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Sokoli” pobjedom nad Bjelorusijom završili godinu

75233756_728109317710216_8329656520140652544_n
FSCG
  • Autor onogost.me
  • 19.11.2019. u 18:50

Fudbalska reprezentacija savladala je večeras Bjelorusiju u prijateljskom meču rezultatom 2:0 i tako makar donekle ublažila rane iz kvalifikacionog ciklusa koji je završila na posljednjem mjestu grupe A sa svega tri osvojena boda.

U susretu koji je igran pred nešto više od hiljadu gledalaca gosti su prvi stigli do šanse za gol, kada je već u 1. minutu probao Lisakovič, ali je Vujačić bio na mjestu.

“Sokoli” su do vođstva stigli već u 9. minutu, kada je nakon centaršuta Boljevića loptu glavom u gol sproveo Mugoša, da bi već nakon šest minuta pogodio i Hakšabanović, a asistent je bio Vešović.

Crna Gora je mogla do ubjedljivije prednosti u prvom poluvremenu, a šanse su imali Vujačić, Hakšabanović, a u samom finišu Mugoša i Janković, ali je rezultat ostao nepromijenjen.

Tokom drugog poluvremena ništa se bitnije događalo, pa je ostao aktivan rezultat iz prvih 45 minuta, koji je crnogorskim fudbalerima donio drugu pobjedu u ovoj godinu koju će željeti brzo da zaborave.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Na Evropskom prvenstvu krajem godine, rukometašice Crne Gore igraće u grupi sa Rumunijom, Češkom i Srbijom, odlučeno je na žrijebu u Beču. Šampionat će se igrati od 28. novembra do 15. decembra u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.
Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.