Autor: onogost.me
Foto: FSCG
19:18
15.3.2019.

"Sokolići" igraju dvomeč sa Finskom

Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Milorad Peković objavio je spisak igrača na koje računa za prijateljske utakmice protiv Finske.


Peković je pozvao 20 igrača. 

Golmani: Petar Radulović (Budućnost), Nikola Pejović (Zemun, Srbija); odbrana: Novak Vuković (Voždovac, Srbija), Abdel Osmanović (Budućnost), Mirko Milikić, Andrej Pupović (Crvena zvezda, Srbija), Matija Drinčić (OFK Titograd), Luka Babić (Sutjeska), Matija Račić (Kom); vezni red: Veljko Radenović (Kom), Petar Vukčević, Milan Vukotić (Budućnost), Nikola Janjić (Sutjeska), Dženan Mucić (Bohum, Njemačka), Balša Dubljević (Sutjeska), Luka Todorović (Voždovac, Srbija), Ognjen Gašević (OFK Titograd), Nikola Mudreša (Lovćen); napad: Danilo Šofranac (Sutjeska), Ivan Vukčević (Zeta).

Utakmice protiv Finske igraju se 21. marta na stadionu FK Kom i 23. marta na stadionu OFK Titograda. Obje počinju u 15 časova.

,,Sokoli“ će se okupiti 18. marta u 11 časova na Trening kampu FSCG.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:03
  18.5.2019.

  Selektor kadetske fudbalske reprezentacije Crne Gore Slobodan Drašković saopštio je spisak igrača koji konkurišu za nastup na Memorijalnom turniru "Miljan Miljanić".

 • 10:03
  17.5.2019.

  Crnogorski karate na turniru Serije A u Istanbulu predstavljaće 15 takmičara, saopšteno je iz Karate saveza, a među njima je i Nikšićanin Nikola Malović.

 • 15:21
  15.5.2019.

  Pionirska fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je danas u Podgorici selekciju Sjeverne Makedonije 1:0, u utakmici drugog kola međunarodnog prijateljskog turnira Trofej Fudbalskog saveza.

 • 09:10
  15.5.2019.

  Omladinska fudbalska reprezentacija Crne Gore poražena je minimalnim rezultatom od selekcije Bosne i Hercegovine u prijateljskom susretu koji je juče odigran u Zenici.