Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Sokolići” remijem započeli kvalifikacije za Euro

mladi_reprezentativac_cg_fscg
fscg.me
  • Autor onogost.me
  • 29.03.2021. u 18:07

Mlada fudbalska reprezentacija Crne Gore igrala je neriješeno 2:2 protiv vršnjaka iz Bosne i Hercegovine u utakmici uvodnog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Meč je imao dva različita poluvremena, u prvom su mreže mirovale, dok je u drugom viđen potpuni spektakl na DG Areni u Podgorici.

Prva je popustila odbrana “sokolića” i to u 49. minutu, kada je Krstović postigao autogol. Istom mjerom uzvratili su gosti u 56. minutu, ovog puta poravnanje je donio Barišić, koji je pogodio mrežu svoje selekcije. Samo dva minuta kasnije reprezentativci BiH su vratili vođstvo preko Bašića. Konačan rezultat 2:2 postavio je Ražnatović u 68. minutu.

Naredni rival mladoj fudbalskoj reprezentaciji Crne Gore u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo biće Luksemburg 4. aprila.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.
Mlada ženska košarkaška reprezentacija Crne Gore poražena je večeras od Srbije 74:50 (21:14, 19:17, 19:11, 15:8) u prijateljskoj utakmici na Zlatiboru.