Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vaterpolisti Crne Gore savladali Grčku

cggrc220619
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 23.06.2019. u 07:22

Vaterpolisti Crne Gore u drugom kolu turnira, u njemačkom Potsdamu, savladali su selekciju Grčke 11:7 (1:1, 3:1, 2:0, 5:5). 

Nakon izjednačene prve četvrtine, odlično izdanje u drugom i trećem dijelu nakon kojeg su naši vaterpolisti imali prednost od 6:2. Goleada u posljednjih osam minuta, čak deset golova, na kraju 11:7 za crnogorsku selekciju.

Najefikasniji su bili Spaić i Pješivac sa po tri gola, dok su po gol upisali Đurđić, Vidović, Ukropina, Đuro Radović i Ivović.

Podsjetimo, “ajkule” su na startu poražene od Italije 8:5, dok je Grčka izgubila od Njemačke 17:16.

U posljednjem kolu, danas od 12.45h naša selekcija igraće sa Njemačkom. Izabranici Vladimira Gojkovića pripreme nastavljaju u Herceg Novom, dok će 4. jula trenirati u Podgorici. Dan kasnije putuju za Kinu, dok je Svjetsko prvenstvo u Južnoj Koreji od 15. do 28. jula.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Selektor ženske U20 odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Mladen Miladinović, odredio je spisak igračica za pripreme pred nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, u kojima će selekcija igračica rođenih 2005. i kasnije igrati u grupi D drugog kruga kvalifikacija, u Litvaniji, sa domaćinom i selekcijama Slovenije i Češke.
Golbal reprezentacija Crne Gore učestvuje od 14. do 17. marta uučestvuje marta na ,,VANDA Kupu nacija", koji se tradicionalno održava u Berlinu.