Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Anđela Goranović karijeru nastavlja u švedskom Lundu

andjela_sad
handball.me
  • Autor onogost.me
  • 08.09.2015. u 16:37

Anđela Goranović, djevojka koja je bila članica svih malđih selkcija crnogorske reprezentacije, nakon godine provedene u nikšićkoj Levalei, karijeru nastavlja u švedskom Lundu. 

Anđela koja igra na poziciji desnog krila potpisala je ugovor na godinu dana. Kako je kazala za handball.me, u igri je bila i ekipa Lugi, ali je presudila veća minutaža koju će dobiti u Lundu.

„U Švedskoj se igra kvalitetan i brz rukomet, u to sam se uvjerila, uslovi za rad su odlični. Koliko čujem liga će biti itekako kvalitetna i ujednačena, a moja želja prije svega jeste da napredujem u zdravoj sredini. Lund je rukometni grad, igračice su me odlično prihvatile i jedva čekam da počne liga. Vjerujem da ću opravdati ukazano povjerenje čelnika kluba“,poručila je Anđela.

 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.