Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Čelik osvojio turnir u Laktašima

21215901_10209932473644114_927176150_o
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.08.2017. u 06:06

Kadeti Čelika nakon osvajanja Regionalne rukometne lige za mlade ostvarili su još jedan uspjeh vrijedan pažnje osvojivši prvo mjesto na turniru "Trofej Laktaša".

Pored nikšićke ekipe, organizatora i domaćina turnira ORK “Laktaši”, na turniru su učestvovali još RK Kotor Varoš, RK Krajina i RK Kozara.

Čelik je sa maksimalnim učinkom završio učešće na turniru, a već na startu je bio bolji od domaće ekipe koju je savladao rezultatom 27:18.

U drugom meču je bio još ubjedljiviji kada je slavio protiv Kozare rezultatom 28:17, dok je u trećem kapitulirala Krajina, a na semaforu je na kraju meča stajalo 28:22.

Za kraj takmičenja i potvrdu prvog mjesta “pao” je i posljednji protivnik Kotor Varoš a rezultat tog duela je bio 30:22.

Da se radilo o ozbiljnim protivnicima govori i podatak da su u redovima Kotor Varoši i Krajine nastupili po dva reprezentativca Bosne i Hercegovine, a i u takvoj konkurenciji za Čelik su stigla i priznanja na individualnom nivou nakon što je Mirza Kočan sa 24 postignuta gola bio najbolji strijelac turnira, dok je čuvar mreže nikšićke ekipe Bert Berišaj izabran za najboljeg golmana.

Po gol manje od Kočana postigli su njegovi klupski drugovi Nilola Marušić i Petar Nikolić, dok je priznanje za najboljeg igrača turnira pripalo Nerminu Vuniću iz RK Krajina.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.