Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Čelik pokrenuo inicijativu fuzionisanja sa RK Nikšić

1
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 31.03.2018. u 06:54

Na sjednici Upravnog odbora RK Čelik doneseno je niz odluka, a jedna od njih je i predlog o fuzionisanju tog kluba i RK Nikšić.

U tom cilju formiran je  tim predstavnika organa kluba koji će realizovati razgovore i pregovore vezane za realizaciju plana.

Pored ove inicijative, na sjednici je prihvaćen predlog Sportskog direktora kluba o organizaciji lige rukometa za osnovne škole u Nikšiću, zatim je prihvaćena inicijativa o realizaciji rukometnog kampa čiji će glavni nosilac i realizator biti trener Branko Dumnić, koji već godinama sa uspjehom svoj posao obavlja u Italiji, a donesena je i odluka o formiranju Disciplinske komisije čiji će predsjednik biti Slavko Delibašić.

Iz kluba su nakon sjednice kazali da je Upravni odbor utemeljio strategiju i metode realizacije politike kluba u budućnosti, kao i da je  jednoglasno prihvaćen plan rada Stručnog savjeta kluba predloženog od strane prof. dr Radojice Marušića, predsjednika Strucnog savjeta, kao i Bata Čurovića i Zorana Marušića, članova Savjeta.

Upravni odbor je tokom sastanka razrijesio određeni broj članova ovog tijela i donio odluku da novi članovi Upravnog odbora budu Saša Jokić, Grujica Šundić, Boban Raičević i Dragoljub Raičević.

Na kraju sastanka jednoglasno je prihvaćeno i imenovanje Blagoja Đukanovića za potpredsjednika Upravnog odbora Kluba

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.