Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Ćorović: Nagrada je dokaz da se u klubu vrijedno radi

80555008_1302143933303600_4109367873510572032_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 10.01.2020. u 06:52

Za najbolju rukometašicu Nikšića u godini za nama izabrana je igračica Levalee Nataša Ćorović.

Nataša je kapiten ekipe koja ima maksimalan učinak u jesenjem dijelu sezone, a ovu nagradu je “naslijedila” od sestre i saigračice Nade, koja je bila najbolja u 2018. godini.

“Mnogo sam srećna zbog ove nagrade, to je još jedan novi motiv i podstrek da nastavim da treniram bolje. Ova nagrada je takođe i jedan od dokaza da se u našem klubu vrijedno radi i trenira i zahvalna sam im na svemu”, ističe Nataša u razgovoru za naš portal.

I pored toga što su bez poraza završile polusezonu, Nataša smatra da “kanarinke” mogu da pruže još bolje partije.

“Maksimalnim učinkom smo završili prvi dio sezone, bilo je utakmica koje smo odigrale veoma dobro, ali i onih koje smo odigrale lošije. Nadam se da ćemo se dobro spremiti i ispraviti greške iz prvog dijela. Očekuju nas sredinom februara utakmice Kupa Crne Gore i nadam se da ćemo ući u finale, jer nam je to jedan od glavnih ciljeva ove sezone”, naglašava naša sagovornica koja je dodala da je zadovoljna svojim trenutnim angažmanom ali da bi voljela da se jednog dana oproba u nekom inostranom klubu.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.