Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Iz Sutjeske karijeru nastavlja u Crvenoj zvezdi

rukometas_janko_kustudic_doskorasnji_clan_rk_sutjeska_rk
RK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 06.09.2021. u 16:24

Kadetski reprezentativac Crne Gore u rukometu i doskorašnji član RK Sutjeska, Janko Kustudić potpisao je profesionalni ugovor sa RK Crvena zvezda.

Kako su saopštili iz nikšićkog kluba, prelazak Kustudića u redove beogradskog tima predstavlja još jednu potvrdu kvalitetnog rada omladinske škole RK ” Sutjeska”.

“Na oproštaju od svog kluba Janko Kustudić je poručio: “Moj talenat i znanje koje sam stekao u Sutjesci kod trenera Boža Mušikića prepoznati su već nakon samo dva treninga u Zvijezdi. RK Sutjeska ostaje u mom srcu i drago mi je da klub konačno igra Prvu ligu, navijaću za moje doskorašnje saigrače i siguran sam da će sa ponosom predstavljati Sutjesku i Nikšić”, objavljeno je na zvaničnoj fejsbuk stranici Sutjeske.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.