Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Kup CG: „Kanarinke“ sa Podgoričankama za ulazak u finale

53359661_358930141614455_5743286287469641728_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 24.02.2019. u 07:11

Rukometašice Levalee 2010 večeras u Nikšiću igraju susret polufinala Kupa Crne Gore protiv ekipe Budućnosti II.

„Kanarinke“ su prethodno u četvrtfinalu, iako oslabljene neigranjem pet igračica, savladale Rudar u Podgorici sa ubjedljivih 27:16, a sada se nadaju da mogu uz pomoć publike napraviti još jedan korak i plasirati se u finale.

Trener Nikšićanki Dragan Đurđevac istakao je prije meča da dobro poznaju rivala i da su se njegove djevojke spremale do najmanjeg detalja za polufinalni susret.

„Dobro poznajemo rivala, ali i oni nas. Radi se o protivniku čiji sastav čine sve same juniorske reprezentativke i zato očekujem kvalitetan i težak meč do samog kraja. Mislim da spremno dočekujemo utakmicu, a ulog je svakako veliki jer je finale Kupa san svih. Posvetili smo prethodnih pet dana pripremi za ovaj meč do najmanjih detalja, djevojke su zdrave i spremne i mislim da će ostaviti srce na terenu da ostvare plasman u finale“, istakao je Đurđevac.

Težak meč očekuje i najbolja igračica „kanarinki“ Nada Ćorović, koja ističe da će ona i saigračice u ovaj meč ući bez pritiska, ali i da se nadaju pozitivnom rezultatu.

„Prije svega očekujemo veoma tešku i zahtjevnu utakmicu. Znamo da nam neće biti nimalo lako, ali sigurna sam da će svaka igračica dati svoj maksimum kako u odbrani, tako i u napadu, tako da se nadamo dobrom rezultatu. Svjesni smo šta ova utakmica nosi, mada ne pravimo sebi pritisak, imamo jasan cilj i naravno da ćemo ući motivisano i jako kao i na svakoj utakmici do sada”, istakla je Ćorovićeva.

Polufinalni duel Levalea – Budućnost II igra se u Sportskom centru od 19h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.