Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Levalea nastavila sa treninzima

96583124_2643237879325164_1067330747792097280_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 13.05.2020. u 06:04

Poštujući preporuke NKT-a, sve kategorije Rukometnog kluba Levalea krenule su prije par dana sa zajedničkim radom.

“Svi smo tu, radimo u grupama, poštujući distancu i sve što je potrebno. Već smo odredili grupe, nadam se da ćemo od 18. maja krenuti zajedno, kolektivno da radimo. Planirali smo rad do 10. juna” kazao je trener Dragan Đurđevac za sajt MNErukomet.

“Kanarinke” su u regularnom dijelu prvenstva bile lideri na tabeli, uz maksimalan učinak.

“Inače sezonu završavamo 15. juna, sa pauzom do posljednje nedjelje jula. Sada je situacija drugačija, moraćemo, prije svega, oprezniji svi da uđemo u novu priču. Ne želimo da rizikujemo zdravlje igračica. Radićemo rukometne stvari. Okrenućemo se i individualnom radu na tehnici. Nakon pauze od dva mjeseca teško je očekivati od bilo koga sto odsto fizičku spremnost. Zato je najbitnije da radimo rukometne stvari, napredujemo i razmišljamo o onome što će biti u narednoj godini. Ponoviću najvažnije: zdravlje je na prvom mjestu”, kazao je trener Nikšićanki.

Puno posla čeka trenere Levalee. Osim rada sa prvim timom, radiće se i sa mlađim kategorijama.

“I sa mlađima ćemo raditi po grupama. Čeka nas puno posla, ali to je jedini način. Imali smo, svakako, vremena za odmor. Želimo da nastavimo gdje smo stali”, istakao je Đurđevac.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.