Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
08:04
13.5.2020.

Levalea nastavila sa treninzima

Poštujući preporuke NKT-a, sve kategorije Rukometnog kluba Levalea krenule su prije par dana sa zajedničkim radom.


“Svi smo tu, radimo u grupama, poštujući distancu i sve što je potrebno. Već smo odredili grupe, nadam se da ćemo od 18. maja krenuti zajedno, kolektivno da radimo. Planirali smo rad do 10. juna” kazao je trener Dragan Đurđevac za sajt MNErukomet.

“Kanarinke” su u regularnom dijelu prvenstva bile lideri na tabeli, uz maksimalan učinak.

“Inače sezonu završavamo 15. juna, sa pauzom do posljednje nedjelje jula. Sada je situacija drugačija, moraćemo, prije svega, oprezniji svi da uđemo u novu priču. Ne želimo da rizikujemo zdravlje igračica. Radićemo rukometne stvari. Okrenućemo se i individualnom radu na tehnici. Nakon pauze od dva mjeseca teško je očekivati od bilo koga sto odsto fizičku spremnost. Zato je najbitnije da radimo rukometne stvari, napredujemo i razmišljamo o onome što će biti u narednoj godini. Ponoviću najvažnije: zdravlje je na prvom mjestu”, kazao je trener Nikšićanki.

Puno posla čeka trenere Levalee. Osim rada sa prvim timom, radiće se i sa mlađim kategorijama.

“I sa mlađima ćemo raditi po grupama. Čeka nas puno posla, ali to je jedini način. Imali smo, svakako, vremena za odmor. Želimo da nastavimo gdje smo stali”, istakao je Đurđevac.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 07:55
  27.5.2020.

  Kao što je bilo najavljeno i ranije, reprezentativac Crne Gore Filip Vujović promijenio je klub. Naš sugrađanin od juče je i zvanično član Balonmano Nave, sa kojim je dogovorio saradnju na dvije godine.

 • 19:33
  25.5.2020.

  Čini mi se da nijesam svjesna da je u petak bio kraj. Sinoć razmišljam kad je sljedeći trening. Ovih dana sam vraćala slike na prve treninge kod Maje Savić u mlađim kategorijama, kazala je za Pobjedu Đurđina Jauković koja je zvanično od prije dva dana članica francuskog Bresta.

 • 12:06
  13.5.2020.

  Igrala je za ŽRK Danilovgrad, ŽRK Budućnost, Ferencvaroš i Budimpeštu, a sada je napravila novi korak u karijeri – 24-godišnja rukometašica Đurđina Malović je nova članica poljskog Lublina.

 • 08:00
  10.5.2020.

  Rukometni trener Branko Dumnić nastaviće karijeru u Italiji, nakon što je dogovorio saradnju sa Rukometnim klubom Siena, koji je u ovoj sezoni igrao finale nacionalnog Kupa i bio peti na tabeli u trenutku prekida prvenstva.