Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Medvjedice” proslavile sedam godina postojanja

viber_image_2020-07-15_07-34-42
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 15.07.2020. u 05:58

Ženski rukometni klub Trebjesa proslavio je sedam godina postojanja.

Nikšićki klub je u proteklom periodu uspio da se podigne na prepoznatljiv nivo i postane konkurentan na domaćoj sceni ekipama sa mnogo većim iskustvom, a uspio je da stekne simpatije javnosti.

“Svim bivšim i sadašnjim članovima želimo čestitati jubilej – sada već možemo reći, stotinama njih. Uvijek se rado sjetimo prve generacije djevojčica i dječaka, trenera i par članova uprave, zaljubljenika i entuzijasta – naših prvih koraka, skokova, sprinteva u zagrljaju naše Trebjese. Danas, u zagrljaju RK Trebjesa, aktivno trenira skoro 100 članica kluba, sa 4 trenera, i našim divnim prijateljima, konstantno jačajući temelje kluba, i otvarajući nove puteve napretka djeci Trebjese”, navodi se u čestitki kluba.

Iz kluba su istakli das u ponosni na sve urađeno i da ni u najtežim periodima nijesu posustali i da vjeruju da će tako biti i ubuduće.

“Svima nama turbulentna 2020. godina, nije dozvolila rad i takmičenja u punom kapacitetu – međutim, to apsolutno nije uticalo na entuzijazam naših članica, čak naprotiv, nastavljamo vrijedno, sa željom i vjerom da će uskoro doći vrijeme utakmica i turnira, novih pobjeda i dostignuća svakog našeg djeteta. Zivjele nam Medvjedice – na zdravlje jubilej!”, poručuju iz kluba.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.