Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Mini liga za prvaka: Levalea 2010 iznenadila Danilovgrad

levi
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 20.04.2016. u 19:35

Ono što nijesu uspjele u regularnom dijelu sezone, popularne "kanarinke" uradile su večeras i to na početku mini lige za prvaka. Svog najvećeg protivnika, ekipu Danilovgrada, savladale su u gostima rezultatom 15:17. 

Slatka je to osveta za sve dosadašnje poraze u kojima je Levalea 2010 prethodnih godina na megdan Danilovgrađankama izlazila i u mnogo jačem sastavu od sadašnjeg u kojem, osim Marije Kaluđerović, nastupaju mahom kadetkinje. 

Levalea je i ovaj meč odigrala tradicionalno sa malim brojem golova, uz jaku odbranu. Prvo poluvrijeme domaćin je riješio u svoju korist rezultatom 8:7, da bi u neizvjesnom nastavku Levalea uspjela da dođe do važnih bodova.

S druge strane, da dođu do pobjede, pomogle su im i igračice Danilovgrada koje su četvrtinu meča igrale sa igračicom manje. 

Najbolja igračica susreta bila je Kaluđerović sa 6 postignutih golova.

U drugom meču mini lige za prvaka ekipa Nikšića ide na klupskog prvaka Evrope, ekipu Budućnosti. 

Meč se igra sjutra od 11h. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.