Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nada Ćorović, najbolja rukometašica u ovoj godini: Veliki podstrek za dalji rad

nada_coric
Branko Čupić
  • Autor onogost.me
  • 28.12.2018. u 07:43

Epitet najbolje rukometašice Nikšića u izboru Sekretarijata za sport, kulturu i mlade Opštine Nikšić, pripao je najboljoj igračici Levalee 2010, Nadi Ćorović.

Ona je jesenas predvodila svoj tim u prvom dijelu sezone do prve pozicije na tabeli, do koje su “kanarinke” došle na superioran način, upisavši osam pobjeda u osam mečeva.

“Veoma sam srećna zbog nagrade i naravno ona predstavlja kao i za sve sportiste jedan veliki podstrek za dalji rad, odnosno daje motiv da nastavimo da se trudimo u istom ritmu“, navodi Ćorovićeva.

Nada ističe da je i njena nagrada plod rezultata kompletne ekipe, sa kojom ima ambiciju da nastavi u istom ritmu i u narednoj godini.

“Ambicija nam je da nastavimo sa uspjehom kao do sada u Prvoj ligi gdje imamo maksimalan učinak, odnosno svih osam pobjeda iz osam utakmica i cilj nam je da ostanemo na tom prvom mjestu i prođemo što dalje u Kupu Crne Gore“, kazala je za naš portal najbolja rukometašica Nikišića u 2018. godini.

Svoje prve rukometne korake Nada je napravila upravo u Levalei gdje je prošla sve selekcije. Sa svojom ekipom 2000. godište kao pionirka bila je prvak Crne Gore. Nastupala je u drugoj ligi, a trenutno je član seniorske ekipe i jedna je od najboljih strijelaca sa postignutih 57 golova u polusezoni.

Nada je prošle godine bila proglašena i za najbolju mladu rukometašicu Crne Gore.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.