Autor: Branko Čupić
Foto: Branko Čupić
08:43
28.12.2018.

Nada Ćorović, najbolja rukometašica u ovoj godini: Veliki podstrek za dalji rad

Epitet najbolje rukometašice Nikšića u izboru Sekretarijata za sport, kulturu i mlade Opštine Nikšić, pripao je najboljoj igračici Levalee 2010, Nadi Ćorović.


Ona je jesenas predvodila svoj tim u prvom dijelu sezone do prve pozicije na tabeli, do koje su “kanarinke” došle na superioran način, upisavši osam pobjeda u osam mečeva.

“Veoma sam srećna zbog nagrade i naravno ona predstavlja kao i za sve sportiste jedan veliki podstrek za dalji rad, odnosno daje motiv da nastavimo da se trudimo u istom ritmu“, navodi Ćorovićeva.

Nada ističe da je i njena nagrada plod rezultata kompletne ekipe, sa kojom ima ambiciju da nastavi u istom ritmu i u narednoj godini.

“Ambicija nam je da nastavimo sa uspjehom kao do sada u Prvoj ligi gdje imamo maksimalan učinak, odnosno svih osam pobjeda iz osam utakmica i cilj nam je da ostanemo na tom prvom mjestu i prođemo što dalje u Kupu Crne Gore“, kazala je za naš portal najbolja rukometašica Nikišića u 2018. godini.

Svoje prve rukometne korake Nada je napravila upravo u Levalei gdje je prošla sve selekcije. Sa svojom ekipom 2000. godište kao pionirka bila je prvak Crne Gore. Nastupala je u drugoj ligi, a trenutno je član seniorske ekipe i jedna je od najboljih strijelaca sa postignutih 57 golova u polusezoni.

Nada je prošle godine bila proglašena i za najbolju mladu rukometašicu Crne Gore.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 14:37
  13.1.2019.

  U izboru za najbolje rukometaše i rukometne radnike, a gdje u glasanju učestvuju igrači i treneri, za najboljeg šefa stručnog štaba u Italiji za 2018. godinu izabran je Nikšićanin Branko Dumnić.

 • 08:30
  11.1.2019.

  Jedini trofej koji je neki nikšićki klub osvojio, pehar Kupa 2008. godine koji je pripao Sutjesci, osvojen je pod njegovim vođstvom,a sada već šest godina sa velikim uspjehom obavlja trenerski posao u Italiji, gdje je u godini za nama osvojio Kup i Super Kup, čime je svom klubu donio najveći uspjeh u istoriji. Branko Dumnić jedan je od najuspješnijih rukometnih radnika iz našeg grada, i neko ko je u potpunosti svoj život posvetio ovom sportu.

 • 16:54
  29.12.2018.

  Naš sugrađanin i rukometni trener Branko Dumnić postigao je novi uspjeh na „čizmi“ sa svojim Presanom, sa kojim je osvojio Super Kup Italije.

 • 11:05
  28.12.2018.

  Četiri godine se najbolji studentski rukomet igrao na Ekonomskom fakultetu, ali je došao kraj i toj dominaciji.