Autor: Branko Čupić
Foto: Branko Čupić
08:43
28.12.2018.

Nada Ćorović, najbolja rukometašica u ovoj godini: Veliki podstrek za dalji rad

Epitet najbolje rukometašice Nikšića u izboru Sekretarijata za sport, kulturu i mlade Opštine Nikšić, pripao je najboljoj igračici Levalee 2010, Nadi Ćorović.


Ona je jesenas predvodila svoj tim u prvom dijelu sezone do prve pozicije na tabeli, do koje su “kanarinke” došle na superioran način, upisavši osam pobjeda u osam mečeva.

“Veoma sam srećna zbog nagrade i naravno ona predstavlja kao i za sve sportiste jedan veliki podstrek za dalji rad, odnosno daje motiv da nastavimo da se trudimo u istom ritmu“, navodi Ćorovićeva.

Nada ističe da je i njena nagrada plod rezultata kompletne ekipe, sa kojom ima ambiciju da nastavi u istom ritmu i u narednoj godini.

“Ambicija nam je da nastavimo sa uspjehom kao do sada u Prvoj ligi gdje imamo maksimalan učinak, odnosno svih osam pobjeda iz osam utakmica i cilj nam je da ostanemo na tom prvom mjestu i prođemo što dalje u Kupu Crne Gore“, kazala je za naš portal najbolja rukometašica Nikišića u 2018. godini.

Svoje prve rukometne korake Nada je napravila upravo u Levalei gdje je prošla sve selekcije. Sa svojom ekipom 2000. godište kao pionirka bila je prvak Crne Gore. Nastupala je u drugoj ligi, a trenutno je član seniorske ekipe i jedna je od najboljih strijelaca sa postignutih 57 golova u polusezoni.

Nada je prošle godine bila proglašena i za najbolju mladu rukometašicu Crne Gore.

Ostale vijesti iz kategorije