Najbolja Levaleina polusezona od osnivanja kluba!

24172393_10210489257043351_944571707_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 29.11.2017. u 07:09

Rukometni šampionat u Prvoj ženskoj ligi ide na pauzu. Polusezona je završena, a za nikšićku Levaleu 2010 ostaće upamćena po najbolje odigranom prvom dijelu sezone od osnivanja kluba.

Šest pobjeda u sedam mečeva i poraz u posljednjem okršaju sa Devetkom kao opomena za nastavak takmičenja u proljećnom dijelu.

„Definitivno najbolja sezona od osnivanja. Bačena je mrlja tim neplaniranim porazom od Devetke ali možda je i on došao u pravo vrijeme,  da se djevojke malo vrate, tj. spuste na zemlju i shvate da lakih protivnika nema“, kaže za portal Onogošt  strateg popularnih „kanarinki“, Dragan Đurđevac.

To, dodaje, sa druge strane imponuje i njemu kao treneru, jer sada protiv Levalee svi igraju sa maksimalnim pristupom i zalaganjem. Razlog više da se njegove izabranice u nastavku spreme još bolje za nadolazeće izazove.

„Mogu biti zadovoljan odrađenim segementima koje je ekipa prikazala do sada, a mogli smo naravno još koju stepenicu više jer ekipa ima kapacitet za to. Na kraju, moramo biti zadovoljni prvim mjestom u polusezoni. Sada ide pauza, čekaće nas naporan rad za nastavak, pripreme,  a želje i motiva mislim da neće faliti da ovu sezonu krunišemo na najbolji mogući način“, zaključuje optimistično Đurđevac.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Nakon šest sezona provedenih u Španiji, gdje je nastupao za Kangas i Navu, crnogorski rukometni reprezentativac, Nikšićanin Filip Vujović vraća se na Balkan.