Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

„Nikšić 2016“: Uživo prenos svih utakmica, pogledajte satnicu

logo_turnira_finish_2016
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 19.05.2016. u 20:17

Na jednom mjestu, u naredna tri dana, vidjećemo na djelu kadetske i pionirske reprezentativke koje brane boje svojih klubova u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Sloveniji, Republici Srbiji i Crnoj Gori.

Počinje Treći internacionalini rukometni turnir „Nikšić 2016“ za djevojke rođene 2000. godine i mlađe.

Svečano otvaranje turnira zakazano je za 20h nakon čega će biti odigrana utakmica između domaćina Levalee 2010 i  kragujevačkog Radničkog.

Sve utakmice ljubitelji rukometa moći će da prate i u direktnim prenosima na sajtu mnesport.me

Domaćin turnira je zajedno sa organizatorima i prijateljima turnira obezbijedio pehare i medalje za tri prvoplasirane ekipe, a takođe će biti nagrađeni najbolji igrač, strijelac, golman, najmlađi učesnik i fair play ekipa.
Najbolji pojedinac svake utakmice će dobiti prigodan poklon.

Na turniru će pored ekipe domaćina nastupiti RK Vardar, ŽRK Radnički, ŽRK Dubica, RK Podravka, RK Sesvete Agroproteinka, RK Lokomotiva, Reprezentacija Slovenije, ŽRK Nikšić i ŽRK Budućnost. 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.