Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nove suspenzije za Trebjesu, Perović negirao odgovornost, igračice samoinicijativno sjele na teren

45869392_302385670597902_4057422997139488768_n_0_1
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 22.11.2018. u 17:33

Rukometni savez Crne Gore proširio je spisak suspendovanih aktera meča Prve ženske lige između RK,,Levalea 2010”-RK,,Trebjesa Noa”, kada je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba članica i predstavnika dva kluba.

Prethodno je savez suspendovao nekoliko igračica, kao i članove oba kluba zbog nesportskog ponašanja. Protiv trenera Trebjese je pokreut postupak jer je na osnovu snimka jasno vidi kako djevojke sjedaju na teren 13 sekundi prije kraja meča, međutim Perović je na te okolnosti negirao odgovornost pa je u novom biltenu Saveza stigla odluka kojom se suspenduju igračice koje su sjele na teren.

“Na osnovu prijave kontrolora Predraga Pavićević i pregledanog snimka tražio sam da službeni prestavnik RK,,Trebjesa NOA” a u disciplinskom postupku protiv Miloša Perovića (bilten br.7) dostavi izjavu povodom pomenutog nesportskog ponašanja igračica u kojoj je on negirao da je učestvovao u nesportskom ponašanju već da su pomenute igračice odgovorile na zatraženi time out protivničkog trenera tako što su samoincijativno sjele na parket dok je trajao napad domaće ekipe”, navodi se u obrazloženju iz RSCG, koje je potpisao direktor liga Milorad Vujošević.

Rukometni savez Crne Gore donio je odluku o pokretanju disciplinskog postupak protiv igračica RK,,Trebjesa Noa” K. P., S. B., M. R., I. L. i I. L. zbog nesportskog ponašanja i one će biti suspendovane do okončanja sudskog postupka.

Igračice Trebjese Noa imaju pravo 48h da se izjasne na novonastale okolnosti. 

Meč Levalea 2010 – Trebjesa Noa odigran je 10. novembra u okviru 6. kola Prve ženske rukometne lige.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.