Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
18:33
22.11.2018.

Nove suspenzije za Trebjesu, Perović negirao odgovornost, igračice samoinicijativno sjele na teren

Rukometni savez Crne Gore proširio je spisak suspendovanih aktera meča Prve ženske lige između RK,,Levalea 2010”-RK,,Trebjesa Noa”, kada je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba članica i predstavnika dva kluba.


Prethodno je savez suspendovao nekoliko igračica, kao i članove oba kluba zbog nesportskog ponašanja. Protiv trenera Trebjese je pokreut postupak jer je na osnovu snimka jasno vidi kako djevojke sjedaju na teren 13 sekundi prije kraja meča, međutim Perović je na te okolnosti negirao odgovornost pa je u novom biltenu Saveza stigla odluka kojom se suspenduju igračice koje su sjele na teren.

“Na osnovu prijave kontrolora Predraga Pavićević i pregledanog snimka tražio sam da službeni prestavnik RK,,Trebjesa NOA” a u disciplinskom postupku protiv Miloša Perovića (bilten br.7) dostavi izjavu povodom pomenutog nesportskog ponašanja igračica u kojoj je on negirao da je učestvovao u nesportskom ponašanju već da su pomenute igračice odgovorile na zatraženi time out protivničkog trenera tako što su samoincijativno sjele na parket dok je trajao napad domaće ekipe”, navodi se u obrazloženju iz RSCG, koje je potpisao direktor liga Milorad Vujošević.

Rukometni savez Crne Gore donio je odluku o pokretanju disciplinskog postupak protiv igračica RK,,Trebjesa Noa” K. P., S. B., M. R., I. L. i I. L. zbog nesportskog ponašanja i one će biti suspendovane do okončanja sudskog postupka.

Igračice Trebjese Noa imaju pravo 48h da se izjasne na novonastale okolnosti. 

Meč Levalea 2010 - Trebjesa Noa odigran je 10. novembra u okviru 6. kola Prve ženske rukometne lige.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 17:08
  20.3.2019.

  Povreda je prošlost, Đurđina Jauković trenira punim intenzitetom, juče je, uoči okupljanja reprezentacije, radila individualni trening i bez problema šutirala na gol.

 • 13:13
  17.3.2019.

  Rukometašice Levalee savladale su sinoć ekipu Nikšića sa 26:22 u meču 11. kola Prve lige.

 • 08:11
  16.3.2019.

  Rukometašice Levalee i Nikšića odigraće večeras međusobni duel  u okviru 11. kola Prve crnogorske lige.

 • 09:10
  15.3.2019.

  Sastav Budućnost II sinoć je u utakmici 10. kola Prve lige za rukometašice savladao Levaleu rezultatom 19:11 (8:7).