Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pionirke i mlađe pionirke RK Trebjesa dominantne u svojim uzrasnim kategorijama

rk_trebjesa_pionirke_2021
RK Trebjesa
  • Autor onogost.me
  • 07.12.2021. u 15:21

Rukometni klub Trebjesa i ove godine niže odlične rezultate u mlađim kategorijama.

Posebno su dominantne mlađe pionirke 2008/2009. godište, koje u konkurenciji 12 klubova dominantno drže prvu poziciju, sa svim trijumfima i gol razlikom 115:19. U redovima ekipe mlađih pionirki nikšićkog kluba igra devet reprezentativki.

Pionirke 2006/2007. godište takođe dominiraju u svom uzrastu. Do sada su nanizali sedam pobjeda i samo jedan poraz od Budućnosti. Čak osam igračica iz pionirskog sastava nastupa za seniorski tim kluba: Živković, sestre Kokotovi, Bajović, Lučić, Bojanić, Vukićević, Gagović.

Odlična polusezona za mlađe kategorije RK Trebjesa. Dvije mlađe takmičarske selekcije se nalaze na čelu pionirskih liga. Generacija djevojčica 2006/2007 sa 14 bodova zauzimaju prvo mjesto sa sedam pobjeda i jednim porazom od ekipe Budućnosti (11-10) sa gol razlikom 125-82.

„Svi u klubu smo prezadovoljni kako se razvija omladinski pogon RK Trebjesa. Nastavljen je odličan kontinuitet da naše mlađe selekcije osvajaju šampionske titule u mlađim kategorijama i da budemo u vrhu crnogorskog rukometa. Predanim radom svih trenera u klubu u tome uspjevamo i sugurno ćemo nastaviti da idemo tim putem u razvoju kvalitetnih igrača kako za klub tako i za reprezentativne selekcije. Nadamo se da će se i sama infrastuktura za razvoj rukometa u našem gradu popraviti kako bi stepenicu podigli na još veći nivo, jer ovaj grad to zaslužuje kao jedan veliki rasadnik talenata“, poručili su iz RK Trebjesa.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.