Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pobjede “kanarinki” u prijateljskim utakmicama

51172598_772474533145450_6349598539949015040_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 04.02.2019. u 10:18

Seniorke i pionirke Levalee 2010 juče su odigrale prijateljske utakmice sa timovima ŽRK Izviđača i u oba duela ostvarile pobjede.

Seniorke Levalee su u neizvjesnom meču slavile nad Izviđačem rezultatom 28:27 (14:12).

I pored trijumfa trener nikšićke ekipe imao je zamjerki na pristup igri.

“Smatramo da to nije slika i ponašanje koje treba da prezentuju i da u ovom slučaju treba da slijede primjer svojih mlađih saigračica i svakako, u narednom periodu to je prva stvar koju ćemo ispravljati”, istakli su iz kluba nakon meča.

Sa druge strane, pionirski sastav “kanarinki” pružio je odličnu partiju i savladao vršnjakinje iz ŽRK Izviđač rezultatom 20:14 (12:6).

Iz kluba su istakli da su mlađe “kanarinke” opravdale očekivanja, iskoristile pružene prilike i još jednom pokazale i dokazale da nijesu slučajno na prvom mjestu pionirske lige, i to bez poraza. 

“Zahvaljujući dobroj igri, poštovanju dogovora i realizaciji istih, trener je imao mogućnost uvođenja svake igračice u igru. U današnjem meču pružena je prilika i manje iskusnim igračicama i onim najmlađim”, istakli su iz tabora Levalee.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.