Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Polovičan učinak “medvjedica” u Grudama

51214592_2167044693548833_2083280020138098688_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 29.01.2019. u 06:46

Seniorska i pionirska ekipa Trebjese NOA gostovale su u Grudama, gdje su odigrale prijateljske utakmice sa ekipom HŽRK Grude i ostvarile polovičan uspjeh.

Seniorke su odigrale zanimljiv i borben meč u kom su poražene rezultatom 27:24 od prvakinja Bosne i Hercegovine i ekipe koja već četiri godine ne zna za poraz.

Početak meča je obilježilo ispitivanje snaga i igra gol za gol sve do sredine poluvremena, kada su “medvjedice” sa  par vezanih odbrana i kontri u 25. minutu došle do prednosti od dva gola. Par neiskorišćenih zicera i tehničkih grešaka u redovima nikšićke ekipe koriste rukometašice Grude i poravnavaju rezultat, tako da se na poluvrijeme otišlo sa rezultatom 13:13. U nastavku utakmice do sredine drugog poluvremena ekipa Gruda napravila je seriju 4:0, ali su “medvjedice“ odgovorile dobrom igrom u odbrani i tako došle do nove prednosti. U samom finišu par tehničkih grešaka i isključenja je vješto iskoristila domaća ekipa i uspjela da upiše trijumf.

Mlade „medvjedice“ su imale više uspjeha od starijih koleginica jer su u duelu sa vršnjakinjama Grude slavile sa ubjedljivih 24:14 (11:4).

One su odigrale odličan meč i sa jako dobrom odbranom i raspoloženom Kecojević na golu upisale sigurnu pobjedu. Već od samog starta su stekle prednost, a rezultat se iz minuta u minut povećavao pa se na poluvrijeme otišlo sa rezultatom 11:4. U nastavku su sve igračice dobile priliku i pokazale da se na svakog igrača može računati, što je pokazao i krajnji rezultat 24:14 u korist „medvjedica“ .

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.