Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Prva liga za muškarce u rukometu od danas opet u Nikšiću

img_02102021_211103_800_x_437_pixel
Rk Sutjeska/poster
  • Autor onogost.me
  • 02.10.2021. u 19:11

Rukometaši Sutjeske, nakon osam godina, vraćaju se na prvoligašku scenu. Večeras će od 20 časova igrati protiv Budućnosti.

Kako su poručili iz tabora nikšićke ekipe, ambicije za ovu sezonu će biti skromne, s obzirom na mladost ekipe. 

“Imaćemo vjerovatno najmlađu seniorsku ekipu u istoriji crnogorskog sporta. Danas izlazimo na teren protiv mnogo iskusnije ekipe i kluba, čiji je budžet višestruko veći od našeg. Naša očekivanja su skromna, želimo da se u Nikšiću ponovo gleda i igra kvalitetan rukomet. RK Sutjeska u svojim redovima ima samo igrače iz Nikšića i tako će biti i u narednim sezonama, posvećeno ćemo raditi sa mlađim selekcijama i stvarati ambijent za veće ambicije. Ove sezone imamo sjajnu komunikaciju i podršku Opštine Nikšić i možda je ovo prilika da pozovemo i neke od privatnih subjekata grada pod Trebjesom da budu društveno odgovorniji i pomognu rukomet i sport u Nikšiću”, poručili su iz RK Sutjeska. 

Iz nikšićkog prvoligaša su napomenuli da je broj gledalaca ograničen na 100, te da je obavezna neka od traženih nacionalnih kovid potvrda za prisustvo na tribinama. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.