Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rukometašice Nikšića poražene od Danilovgrada

12204925_922344307813082_369551226_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 31.10.2015. u 22:47

Rukometašice Nikšića ubjedljivo su poražene večeras u Sportskom centru od ŽRK Danilovgrad rezultatom 11:28, u okviru trećeg kola Prve rukometne lige.

Tokom čitavog meča Nikšićanke su bile u rezultatskom zaostatku, a slaba odbrana i neubjedljiv napad uslovile su ovako tažak poraz. 

Trener Nikšićanki, Marko Đukanović, nakon utakmice je kazao da ovaj razultat nije realan, i da je pred njima period sa puno rada. 

“Sigurno ovo nije realan rezultat. U prvom poluvremenu smo pružili dobar otpor a onda je uslijedio pad igre konkretno psihološki pad nakon neiskorišćenih šansi da se još bliže pridje protivniku, što je protivnička ekipa iskorstila i uspjela da se odlijepi na što veću gol razliku. Ipak je ovo mlada ekipa, starosti od 13 do16 godina sa dvije iskusne igračice koje su tu da pomognu ekipi. Pred nama slijedi period sa puno rada i poboljšanju na igri kako u napadu tako i u odbrani. A protivniku čestitamo na pobjedi i na fer igri, ipak je to juniorska reprezentacija Crne Gore”, zaključio je. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.