Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rukometašice Trebjese osvojile Kiseljak, Gezović najbolja igračica

80796005_496521617636601_5747433920207519744_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 31.12.2019. u 07:43

Rukometašice Trebjese NOA osvojile su prvo mjesto na međunarodnom Novogodišnjem turniru u Kiseljaku, dok je za najbolju igračicu izabrana Anđela Gezović.

Pored ekipa iz BIH (ŽRK Sloga GVU, ŠR Sedmerac, ŽRK Iskra te domaćina Kiseljaka) učestovala je ekipa RA Jerkovac iz Metkovića (Hrvatska).

“Medvjedice” su u grupi odigrale dvije utakmice, ekipu Sedmerca savladale su rezultatom 23:9, a domaći Kiseljak sa 15:9.

Nikšićanke su u finalu bile bolje od vicešampiona Bosne i Hercegovine, ekipe Sloge, koju su savladale sa 12:8.

Za najbolju igračicu turnira izabrana je Anđela Gezović, najbolji strijelac je Lea Bošnjak (HŽRK Kiseljak), a najbolji golman Amna Pidro (ŽRK Sloga ).

Pionirsku ekipu Trebjese na ovom turniru predstavljali su Aleksandra Kecojević, Vanja Živković, Maša Dubljević, Aleksandra i Anastasija Kokotović, Marija i Jelena Marjanović, Sara Burić, Maša Popović, Bojana Dorongić, Anja Drašković, Anđela Gezović, Anđela Kadić, Danijela Bajović, Sanja Mićković, Andrijana Malović, Emilija i Anja Bojanić, Jelena Vukićević, Jovana Gvozdenović, Ana Perunović, Helena i Anđelina Stanjević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.