Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rukometašice Trebjese treće na turniru Prijateljstva u Podgorici

12118598_509940062502487_571107562350232500_n
RK Trebjesa
  • Autor onogost.me
  • 21.10.2015. u 15:55

Još jedan turnir i još jedan pehar u vitrinama kluba.  Ženska ekipa RK Trebjesa osvojila je 3. mjesto na turniru Prijateljstva u Podgorici koji je održan u organizaciji RK Bek.

Na turniru je učestvovalo 5 ekipa ,a igralo se po sistemu svako sa svakim. U prvoj utakmici savladana je ekipa ŽRK Podgorica rezultatom 11-7,zatim su poražene od ekipe Feniksa 14:16, pa pobjedile ekipu ŽRK Devetka 18 : 14 ,dok je na kraju uslijedio poraz od ekipe Podgoričkih Veterana rezultatom 19 : 17.

„Sve u svemu možemo biti zadovoljni turnirom i odigranim utakmicama pred nastavak sezone gdje nas očekuje dosta utakmica i turnira .Zahvalnost svim ekipama na fer i korektnoj igri ,a sve pohvale dugujemo ekipi RK Bek na odličnoj organizacji i pozivu na turniru“, kazao je Miloš Perović, trener RK Trebjesa.

Desni bek Trebjese, Tanja Ašanin,  najbolji je strijelca turnira , dok je najbolja igračica Nikolina Vukčevic iz Feniksa ,a najbolji golman je Marko Bijelić koji je branio za ekipu Podgorickih Veterana.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.