Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Veliko priznanje: Treneri RK Levalea u stručnom štabu reprezentativnih selekcija

l1_2017-2018
RK Levalea 2010
  • Autor onogost.me
  • 30.09.2017. u 06:25

Rukometašice nikšićke Levalee 2010, bez najbolje mlade igračice za prošlu godinu, Andrijane Popović, koja je pojačala Budućnost, ali sa nešto izmijenjenim sastavom, danas na svom terenu otvaraju novu sezonu u prvoligaškom karavanu. 

Sa klupe će ih i ove godine predvoditi Dragan Đurđevac, koji je odnedavno, zajedno sa trenerima Zoranom Marušićem i Zoranom Jocovićem, uključen u rad stručnog štaba reprezentativnih selekcija Crne Gore.

„Jedno veliko iskustvo za mene i sve nas, a koje se nadam da će se proširivati sa svakim sljedećim pozivom. Biće to prilika da ujedno sva ta iskustva prenesemo na igračice Levalee. Ovom prilikom zahvaljujem selektoru Draganu Adžiću, kao i prvom čovjeku našeg kluba, Nikoli Goranoviću jer je bio pokretač inicijative da se trenerski tim RK Levalea 2010 usavršava kroz rad u reprezentativnim selekcijama“, kazao je Đurđevac dodajući da je minulih mjeseci u više navrata radio kako sa omladinskim tako i nedavno sa seniorskim sastavom.

Kada su u pitanju očekivanja za predstojeću sezonu Đurđevac ističe da su klub pojačale tri mlade, ali talnetovane igračice iz RK Sutjeska, Perović, Bulatović i Roćenović, kao i dosadašnje igračice Budunosti Jovićević i Šaranović, te Potparić i Vujadinović, članice RK Bar i Morača.

„Dosta novih imena, dosta uloženog rada i truda da se ukomponuje sve kako bi u ligaškom dijelu ostvarili dobar rezultat. Posebna pažnja usmjerena je ka mlađim igračicama da se kroz jake treninge i utakmice afirmišu i postanu nosioci igre našeg tima“, poručuje Đurđevac.

Popularne „kanarinke“ svoj prvi meč igraju večeras od 20h  kada će dočekati u Sportskom centru ekipu Devetke. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
Petar Eraković, 23-godišnji Nikšićanin, postao je novi igrač Rukometnog kluba Metković – Mehanika, koji nastupa u hrvatskoj Premijer ligi.
Snovi o Olimpijskim igrama i Parizu vremenski nijesu daleko. Zna to dobro i rukometašica Đurđina Jauković. Nakon više od dva mjeseca oporavka povrede koljena ima želju da se spremi i zaigra na Olimpijskim igrama u Gradu svjetlosti.