Autor: Branko Čupić
Foto: ŽRK Levalea
08:21
1.3.2019.

Veliko priznanje za ŽRK Levalea: Trener i tri igračice u sastavu reprezentacije za EP

Žensku juniorsku rukometnu reprezentaciju Crne Gore u julu ove godine očekuje nastup na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj, a među igračicama koje će braniti boje naše reprezentacije na smotri najboljih selekcija Starog kontinenta naći će se članice Levalee Nada Ćorović, Nikolina Perović i Lidija Vujadinović.


Pored njih, na put u zemlju gulaša  u stručnom štabu mladih “lavica” naći i trener “kanarinki” Dragan Đurđevac. 

“Pa svakako da je ovo san svakog igrača i trenera. Mislim da je ovaj poziv velika čast i obaveza. Takođe ovo je i nagrada za veliki rad i trud i postignute rezultate za šest godina rada u Levaleji”, kazao je Đurđevac.

Reprezentacija će se okupiti 17. marta u Podgorici gdje će imati sedmodnevne pripreme kada će odigrati i dva prijateljska meča protiv reprezentacije Makedonije. 
“Sa ponosom ističemo da je ovo još jedno veliko i bitno priznanje, kako lično za naše članove, tako i za sam klub. Još jedna potvrda da smo na pravom putu ka uspjehu, da se način na koji radimo i borimo se prepoznaje i priznaje. Čestitamo treneru i djevojkama na ovom pozivu i želimo im sreću na ovom takmičenju ali i u daljem radu i stvaranju karijeri”, istakli sui z nikšićkog kluba.

Evropsko prvenstvo će se održati u Mađarskoj od 11. do 21. jula, a djevojke su u grupi sa Mađarskom, Španijom i Austrijom. 

Ostale vijesti iz kategorije

 • 15:08
  14.5.2019.

  Rukometašice Levalee poražene su danas na svom terenu od ekipe Budućnosti rezultatom 16:35 u utakmici 5. kola Mini lige.

 • 08:09
  14.5.2019.

  Rukometašice Levalee igraće danas na svom terenu protiv Budućnosti utakmicu 5. kola Mini lige za prvaka Crne Gore.

 • 14:39
  8.5.2019.

  U utakmici 4. kola Mini lige, rukometašice Levalee savladale su danas u gostima ekipu Rudara sa ubjedljivih 14:25.

 • 08:10
  8.5.2019.

  Rukometašice Levalee danas, u utakmici 4. kola Mini lige, u gostima igraju protiv ekipe Rudara.