Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rukometašicama Trebjese dva pehara, nagrade i za najboljeg trenera, golmanku i igračicu turnira

RK Trebjesa
  • Autor onogost.me
  • 30.06.2023. u 14:50
Rukometašice Trebjese uspješno su okončale nastup na međunarodnom turniru “New Belgrade Summer cup” koji je održan u Beogradu. Nikšićki klub je nastupio sa dva sastava, koji su uspjeli u veoma jakoj konkurenciji da zauzmu dva prva mjesta.

Igračice rođene 2010. godine, koje je predvodio trener Miloš Perović do prve pozicije su stigle nakon što su u finalu savladale sastav Novog Beograda rezultatom 18:14.

Tim sastavljen od igračica rođenih 2008. godine, koji je predvodio trener Miloš Bošković, pehara se domogao u konkurenciji 12 ekipa, a u direktnoj borbi za prvu poziciju savladali su domaći sastav sa ubjedljivih 23:9.

Turnir je okupio ekipe iz Srbije, Hrvatske, Izraela i Crne Gore, a u veoma jakoj konkurenciji „medvjedice“ su uspjele da se okite i pojedinačnim nagradama.

Za najboljeg čuvara mreže za 2008. godište izabrana je golmanka Trebjese Maša Dubljević, a u konkurenciji 2010. za najbolju igračicu proglašena je Vasilisa Savić.

Prestižnu nagradu prof. Branislav Pokrajac za najboljeg trenera u konkurenciji 89 timova dobio je trener kluba Miloš Perović.

“Ovaj rezultat je još jedna potvrda da nikšićki tim posjeduje veliki potencijal kada su mlađe kategorije u pitanju, ali i nada da ženski rukomet u gradu pod Trebjesom ima svijetlu budućnost”, naveli su iz kluba.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    U najvećem derbiju crnogorskog fudbala, Sutjeska i Budućnost pod Goricom remizirali su rezultatom 2:2.
    Najbolji crnogorski šahisti bore se od danas se do 4. maja u Herceg Novom za trofeje u Premijer, Prvoj, Ženskoj i Pionirskoj ligi Crne Gore, saopšteno je iz Šahovskog saveza.
    U okviru 32. kola Meridjanbet Prve crnogorske lige igra se derbi u Podgorici, gdje će Sutjeska gostovati Budućnosti.