Simonu Kneževiću pehar u Širokom Brijegu

Privatna arhiva
 • Autor onogost.me
 • 28.01.2023. u 08:19
Novi uspjeh mladog tenisera iz Nikšića - u dublu osvojio ITF turnir u Širokom Brijegu.

Simon Knežević, član TK “NIkšić”, stigao je do još jednog trofeja na internacionalnom turniru, koji je u kalendaru Međunarodne teniske federacije (ITF).

On je, sa Italijanom Stefanom Vedovelijem, u finalu dubla, savladao hrvatsko – ruski par Voljavec – Krivoščekov 2:0 (7:5, 7:5). U polufinalu, Simon i Stefano su bili bolji od još jednog hrvatsko- ruskog para Markovina – Gorin. Prethodno su do polufinala izbacili ruski par Balkunov – Gončarov i italijanski Manfrini – Penasa.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministarstvo prosvjete saopštilo je da taj vladin resor i Državna komisija za maturski i stručni ispit očekuju od Ispitnog centra da pristupi realizaciji preporuke o ponovnom pregledanju i vrednovanju testova učenika koji nijesu položili maturski ispit iz Crnogorsko-srpsko, bosanskog i hrvatskog jezika i književnosti. Iz Ministarstva navode da nije u skladu sa propisima stav Komisije za ocjenjivanje da se učenicima koji su, po njihovoj ocjeni prepisivali zadatke na testu, odredi dodatni rok za polaganje.
  Na "Otvorenom Kupu Crne Gore za djecu, kadete, juniore i seniore", održanom juče u Podgorici, takmičari karate kluba "Šampion" pokazali su zavidnu formu, uspješno završivši još jednu takmičarsku sezonu.