Sjajan gest Francuza: Priznanje za crnogorske rukometašice

Đina Jauković/Instagram
 • Autor onogost.me
 • 01.12.2022. u 10:20
Brest Bretagne i Toulon odigrali su prvi meč nakon reprezentativne pauze zbog Evropskog prvenstva. U Brestu je slavio domaćin rezultatom 27:19, a nakon meča čelnici domaćina odali su priznanje crnogorskim rukometašicama, koje su u meču za bronzanu medalju na EHF Euru savladale upravo selekciju Francuske.

Bukete i čestitke uz aplauze publike dobile su igračice Bresta Đina Jauković, Itana Grbić i Tatjana Brnović, te igračica Toulona Đina Malović.

Meč je Malović završila sa četiri gola, Jauković je postigla dva, dok se Brnović nije upisala u strijelce. Itana Grbić nije nastupila na meču.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.
  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.