Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Škerović: Favoriti smo, ali to moramo da pokažemo na terenu

KSCG
  • Autor onogost.me
  • 11.11.2023. u 16:12
Košarkašice Crne Gore sjutra dočekuju Švajcarsku u 2. kolu grupe H kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Selektorka naših košarkašica Jelena Škerović kazala je da je njena ekipa favorit, ali da to mora da pokaže na terenu.

Ona se još jednom osvrnula na ubjedljivu pobjedu u Sarajevu na startu kvalifikacija.

“Protiv Bosne i Hercegovine smo pokazali agresivnost od početka. Nastavili smo sa igrom koja nas je krasila na Evropskom prvenstvo i sve je rezultiralo visokom pobjedom“, istakla je Škerović i dodala:

“Favoriti smo i protiv Švajcarske, ali to moramo da pokažemo u nedjelju. Vjerujem da će publika ispuniti tribine i da će prvi meč u istoriji koji igramo u Igalu, proteći u lijepoj atmosferi“, istakla je Škerović.

Evita Herminjard i Lin Švarc su glavna opasnost po našu selekciju.

“Odgledali smo tu utakmicu protiv Luksemburga. Najveća opasnost prijeti od dva beka koje uzimaju najviše šuteva. Međutim, kvalitet je na našoj strani“, kazala je naša selektorka.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Sa dva poraza od Italije, rukometaši Crne Gore su, bar zasada, ostali bez vize za Svjetsko prvenstvo u rukometu i ostali da čekaju četvrtak i odluku IHF-a o specijalnoj pozivnici.
    Na šestom interkontinentalnom turniru Apolon open, koji je održan u Mariboru, džudisti Akademika osvojili su ukupno 10 medalja, od čega pet zlatnih, jednu srebrnu i četiri bronzane.