Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Šola podnio ostavku: Žao mi je ako sam razočarao Crnu Goru

rscg.me
  • Autor onogost.me
  • 12.05.2024. u 20:12
Očekivana i jedina logična odluka - Vlado Šola je podnio ostavku nakon najvećeg debakla u istoriji crnogorskog rukometa.

Hrvat je odiseju na klupi "lavova" završio sa dvije pobjede i čak sedam poraza, od kojih je tri doživio u "Morači", koju niko prije njegove ere nije osvojio.

"Azuri" su nakon 32:26 u Konversanu slavili 34:32 i danas u Podgorici i izborili plasman na Svjetsko prvenstvo, što će im biti prvi nastup na velikim takmičenjima od 1998. godine, kada su bili domaćini EHF Eura.

"Igračima čestitam, preuzimam odgovornost za sve... Sve što je bilo loše kriv sam ja. Podnosim odmah ostavku, žao mi je ako sa razočarao rukometni svijet u Crnoj Gori", rekao je Šola na presu nakon meča.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Goran Perišić objavio je spisak igrača koji konkurišu za nastup na Memorijalnom turniru ,,Stevan Ćele Vilotić“ u Srbiji.
    Nakon prve pobjede u šampionatu, Sutjeska ''juri'' nove bodove na domaćem terenu protiv barskog Mornara.
    Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Robert Prosinečki za prve mečeve u Ligi nacija naknadno je pozvao pet igrača iz domaće lige - četiri iz Budućnosti i golmana Dečića.