Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska i posle Cetinja ima maksimalan učinak

KK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 18.11.2022. u 22:29
U odloženom meču 5. kola Prve crnogorske košarkaške lige Sutjeska je večeras u uzbudljivom meču na Cetinju savladala Lovćen 85:81.
Nakon ovog meča Sutjeska je zadržala maksimalan učinak u ligi.
Uzbudljivo i neizvjesno je bilo na Cetinju, ekipe su se smjenjivale u vođstvu, da bi 95 sekundi prije kraja Sutjeska, nakon serije 7:0 i trojke kapitena Marka Ćalića, otišla na 80:76. Potom su domaći smanjili na 80:79, a onda je sa linije 6,75 precizan bio Mašan Vrbica za 83:79.
Do kraja je Sutjeska uspjela da sačuva prednost.
Najefikasniji je bio Mašan Vrbica sa 22 poena, četiri skoka i deset asistencija za indeks korisnosti 31. Vladimir Tomašević je ubacio 20 poena, a Milan Lužaić 11. Marko Ćalić, Zdravko Bošković i Miloš Vujović su ubacili po sedam, Bogdan Bojić i Miloš Koprivica po četiri, a Ilija Varajić dva poena.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
    Na prvom zvaničnom Evropskom kupu za starije pionire i pionirke u Sarajevu, takmičari džudo kluba Akademik osvojili su dvije zlatne i dvije bronzane medalje.