Sutjeska pobjedom završila turnir u Sarajevu

KK Sutjeska
 • Autor onogost.me
 • 27.11.2022. u 19:26
Sutjeska je danas savladala Vrijednosnice iz Osijeka 73:63 na kraju "balona" u Sarajevu.

Nakon drugog “balona” Sutjeska u ABA2 ligi ima učinak od četiri pobjede i jednog poraza.

Prvo poluvrijeme je bilo izjednačeno, ekipe su se smjenjivale u vođstvu i Sutjeska je otišla na pauzu sa dva poena prednosti – 35:33.

U drugom poluvremenu je sve došlo na svoje mjesto – Sutjeska je poslije trojke Andreja Vulevića kompletirala seriju 7:0 i prvi put stekla dvocifrenu prednost – 47:36.

Do kraja meča je ekipa uvećavala prednost, nakon poena Miloša Koprivice imala i plus 21 (69:48) i rutinski stigla do pobjede.

Najefikasniji je bio Miloš Koprivica sa 25 poena i devet skokova. Andrej Vulević je imao 11 poena i šest asistencija, a Vladimir Tomašević 11 poena i šest skokova.

Miloš Popović je imao dabl-dabl učinak – 10 poena i 11 skokova.

Milan Lužaić je imao 10, a Miloš Vujović šest poena.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predstavnik bivših radnika nikšićke Željezare Ivan Vujović saopštio je za TVCG da je sa Elektroprivredom (EPCG) dogovoreno da će u novoj kompaniji biti zaposleno 197 radnika, koji će prvih mjesec dana raditi po ugovoru o djelu. Nakon toga novoosnovana firma EPCG-Željezara Nikšić raspisaće konkurs za zapošljavanje.
  Monodrama Naši dani, nastala dramatizacijom satiričnih pjesama Vladislava Petkovića Disa (Naši dani, Himna) i najznačajnijih pripovjedaka srpskog satiričara Radoja Domanovića biće održana u Nikšićkom pozorištu večeras u 20 časova, a u organizaciji JU Zahumlje.