Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska poražena od Petrovca, meč prekinut zbog upada navijača

Screenshot
  • Autor onogost.me
  • 04.05.2024. u 22:37
Petrovac je kao gost pobijedio Sutjesku 1:0, a gol odluke postigao je Bašić u 10. minutu.

Meč u Nikšiću protekao je u znaku sporne sudijske odluke, kojom je poništen gol Grivića.

Nezadovoljni odlukom glavnog arbitra Dejana Markovića, navijači Sutjeske upali su u teren, da bi nakon toga meč bio prekinut duže od 40 minuta.

Stadion je potom ispražnjen, ali rezultat na semaforu do kraja je ostao isti.

Nakon 33. kola Meridianbet Prve CFL, promjena na čelu tabele nema – Dečić i Budućnost bili su ubjedljivi, a Mornar je slavio u goleadi u Bijelom Polju. Mladost iz Donje Gorice gotovo je osigurala baraž, Rudar je jednom nogom u nižem rangu.

Dečić je bio dominantan u Pljevljima, gdje je lako slavio nad Rudarom, rezultatom 0:4 (0:2).

Meč je u potpunosti obilježio Nenad Gavrić, koji je pod Golubinjom upisao het-trik. Tuzani su već nakon uvodnih 10 minuta imali dva gola prednosti i već tada je bilo jasno kako je svako iznenađenje danas isključeno. Tako je i bilo – Gavrić je trećim golom u 56. minutu potvrdio trijumf gostiju, koji je do kraja bio još ubjedljiviji – zahvaljujući pogotku Stijepovića u 82. minutu.

Ubjedljiva je bila i Budućnost, koja je, nakon turbulentnih dešavanja u sopstvenim redovima, pružila izuzetno izdanje na gostovanju Arsenalu – 0:4 (0:1).

Mrežu Tivćana načeo je Igor Ivanović u 33. minutu, a pravo je čudo kako u prvom dijelu nije bilo još golova – jer, prilika je bilo na obje strane. U 54. minutu dogodio se detalj koji je i odlučio današnji meč – Dakić je dobio crveni karton zbog igre rukom u šesnaestercu, a to je bio i penal, iz kojeg je Despotović povećao na 0:2. Mreža Tivćana tresla se opet u 74. minutu – Vukotić je sa 16 metara iskosa prelijepo šutnuo i to je bilo neodbranjivo. Nije to bilo sve – konačnih 0:4 je u 84. minutu postavio Vasilije Adžić.

Izvor: rtcg.me/portalanalitika.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Selektor omladinske reprezentacije Crne Gore Goran Perišić objavio je spisak igrača koji konkurišu za nastup na Memorijalnom turniru ,,Stevan Ćele Vilotić“ u Srbiji.
    Nakon prve pobjede u šampionatu, Sutjeska ''juri'' nove bodove na domaćem terenu protiv barskog Mornara.