Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sutjeska spremna za finale Kupa, Brnović: Imamo bolji tim od Arsenala

  • Autor onogost.me
  • 28.05.2023. u 16:00
Fudbaleri Sutjeske i Arsenala sjutra u Podgorici igraju za pehar u Kupu Crne Gore.

Nikšićani su prije nekoliko dana predali titulu Budućnosti, a trofej u Kupu bi bio utješna nagrada koju bi kraj Bistrice objeručke prihvatili.

Duel sa Tivćanima počinje u 20.30.

“Jako sam ponosan što smo došli na korak do trofeja. Da bi ga osvojili moramo od prvog do posljednjeg minuta da damo sve od sebe. Pobjeda nad Arsenalom u posljednjem kolu puno znači, mnogo su nas mučili tokom sezone, ali nam trijumf daje psihološku prednost”, rekao je trener Nenad Brnović.

“Arsenal ne smijemo da potcijenimo. Igra odličan fudbal, ali vjerujem u momke, znam da će dati maksimum da osvojimo trofej koji nam puno znači”, istakao je Brnović.

“Rekao bih da imamo kvalitetniji sastav, dobar tim. Želimo trofej, neće nam biti lako, ali znamo njihove dobre i loše strane”, kazao je trener Sutjeske.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Komisija za procjenu šteta od elementarnih nepogoda Opštine Nikšić obišla je oko 200 domaćinstava koji su prijavi štetu nakon zemljotresa koji je sredinom marta pogodio granično područje Crne Gore i Bosne Hercegovine, odnosno selo Čarađe u Goliji.
    Većina uređaja za raspršivanje pesticida ima nepravilnosti koje direktno utiču na nekontrolisano i neravnomjerno nanošenje hemijaklija na voću i povrću koje se uzgaja u našoj zemlji, pokazao je Izvještaj o radu fitosanitarnog sektora za 2023. godinu.