Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Jadran u Nikšiću juri prvi evropski trofej

57174987_616480728817305_3592417067074060288_n
wpolo.me
  • Autor onogost.me
  • 13.04.2019. u 06:16

Hercegnovski Jadran večeras ima prilku da ispiše istoriju u nikšićkom bazenu, gdje igra revanš meč za trofej u Len Euro kupu protivMarselja.

U prvoj utakmici, odigranoj u Francuskoj, domaćin je slavio rezultatom 9:8, pa će tim Vladimira Gojkovića morati da nadoknadi zaostatka od jednog gola ukoliko želi da se okiti prvim evropskim trofejom.

“Veliki meč za klub, grad i sve ljubitelje vaterpola. Što se tiče našeg kluba drugi put da igramo finale nekog evropskog takmičenje. Znamo koliko je teško doći do toga i koliko smo čekali od prošlog finala, tako da sve radimo da budemo spremni na maksimalnom nivou, i da uslovi budu idealni. Ne igramo na našem bazenu na kojem smo trenirali cijelu godinu, ali ovdje smo nekih mjesec i po dana i u Nikšiću imamo odlične uslove. Dobili smo termina koliko želimo, tako da smo uradili sve i nadam se da ćemo biti pravi u pravom trenutku”, istakao je trener Jadrana Vladimir Gojković.

On je kazao i da se nada da će uspjeti da eliminiše sve prednosti francuskog kluba u današnjem meču, i sa druge strane iskoristiti sve mane.

“Znamo dosta o protivniku. Imali smo težak meč sa njima u Francuskoj, tako da smo se pripremali i imamo još po nešto da pripremimo do utakmice. Vjerujem da ako odigramo blizu našeg maksimuma sigurno su velike šanse da osvojimo trofej koji toliko želimo”, istakao je Gojković, koji se nada da će imati veliku pomoć nikšićke publike u ovom finalu.

Duel između Jadran Carina i Marselja igra se od 18h, a ulaz je 3 eura.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Prvi selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Petar Porobić iznenada je preminuo u 67. godini.