Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vladimir Janković će voditi Sutjesku

FSCG
  • Autor onogost.me
  • 09.08.2023. u 18:29
Sutjeska Meridianbet i Nenad Brnović još se zvanično nisu rastali, a čelnici kluba iz Nikšića su i pored toga već pronašli novog trenera.

Riječ je o Vladimiru Jankoviću koji je već stigao u Nikšić i koji će biti novi trener Sutjeske. Čeka se samo zvanična promocija, ali i da se utvrdi modalitet rastanka Sutjeske i Brnovića, budući da Brnoviću ugovor ističe na kraju sezone.

Janković se nakon skoro godinu vraća u crnogorski fudbal. On je prethodne sezone bio trener Dečića, ali je u septembru došlo do rastanka u trenutku kada je ekipa iz Tuzi bila lider Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige i kada je u Kupu Crne Gore eliminisala Budućnost.

Janković je u Crnoj Gori vodio još OFK Titograd i Petrovac.

Posljednji angažman imao je u litvanskom Riteriju. Bio je asistent Vladanu Milojeviću, između ostalog i u Crvenoj zvezdi.

Janković u Nikšić dolazi nakon što je Sutjeska u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija eliminisana od Santa Kolome, dok nakon tri odigrana kola u Meridianbet 1. CFL ima pet bodova.

Nenad Brnović je u Sutjesku došao 12. avgusta prošle godine, kada je naslijedio Miliju Savovića i potpisao dvogodišnji ugovor.

Brnović je sa Sutjeskom osvojio Kup, dok je u Meridianbet 1. CFL ekipa završila na drugom mjestu sa istim brojem bodova kao Budućnost, ali lošijim međusobnim skorom.

Izvor: vijesti.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Iako su izuzetno oslabljeni neigranjem osam igrača koji su bili planirani, košarkaši Crne Gore su ipak morali da prikažu mnogo više na startu "Akropolis kupa". Tim Boška Radovića je bio potpuno nemoćan protiv Grčke, bez ikakve ideje kako da probije odbranu rivala, zbog čega je izgubio 86:57.