Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vujović: Falilo je iskustva da iskoristimo kad smo prišli na gol razlike

TVCG
  • Autor onogost.me
  • 12.01.2023. u 22:52
Crnogorska rukometna reprezentacija poražena je od Španije u prvom meču Svjetskog prvenstva sa 25:30.

Odličan otpor je pružila ekipa Zorana Roganovića, vodila je na početku, kasnije imala priključak, ali na kraju presudilo je iskustvo “Furije”, koja je pokazala da je jedan glavnih favorita.

Svjestan je toga i Branko Vujović koji je sa sedam golova predvodio naš napad.

“Mislim da je prevagnulo to što igrači Španije igraju u istom sistemu u klubu i reprezentaciji. Svaki igrač zna u svakom trenutku šta da radi. To je najveća prednost – tjerali su nas Španci da šutiramo iz teških pozicija, njihovi golmani su bili spremni na to. Prijetili smo, prišli na gol razlike, falilo je iskustva da to iskoristimo”, kazao je Vujović.

Već u subotu igramo novi meč sa Iranom (od 18 časova prenos na Drugom kanalu RTCG), koji je slavio protiv Čilea, a koju s klupe predvodi naš trener Veselin Vujović.

“Neće biti lako, niko nije došao na SP turistički. Biće velika borba, očekujem agresivan rukomet, sa dosta faulova. Nema vremena da se tuguje, okrećemo se narednom protivniku”, dodao je Branko Vujović.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Rukometašice Trebjese pobijedile su u gostima Feniks 35:21 i sezonu u Drugoj ligi završile ubjedljivo na prvom mjestu, pa će od sljedeće jeseni igrati u društvu najboljih timova u Crnoj Gori.
    Na prvom zvaničnom Evropskom kupu za starije pionire i pionirke u Sarajevu, takmičari džudo kluba Akademik osvojili su dvije zlatne i dvije bronzane medalje.