Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vujović potpisao za Benidorm

Bert Berišaj/RSCG
  • Autor onogost.me
  • 26.01.2023. u 13:25
Rukometni reprezentativac, Filip Vujović, prekinuo je saradnju sa Izviđačem iz Bosne i Hercegovine i potpisao jednoipogodišnji ugovor sa španskim Benidormom.

Dvadesetšestogodišnji Nikšićanin, koji je bio član nacionalnog tima na posljednja dva prvenstva Evrope, već je igrao u Španiji, u Kangasu i Navi.

“Daću sve od sebe da opravdam povjerenje koje mi je ukazano i da pomognem saigračima da na kraju sezone budemo u gornjoj polovini tabele. Došao sam u ambiciozan klub u kome ću moći da rastem kao igrač i veoma sam srećan što se vraćam u takmičenje koje dobro poznajem. Radujem se svemu što dolazi jer mislim da nas očekuju pozitivne stvari”, kazao je Vujović, koji igra na pozicijama lijevog krila i povremeno srednjeg beka, a karijeru je počeo u ekipi Sutjeske.

U španskoj ligi takmiči se 16 klubova, Benidorm je deseti na tabeli nakon 15 kola, sa šest bodova više od tima koji se nalazi u zoni ispadanja. Na vrhu je Barselona sa svih 15 pobjeda, drugi je Granoljers, treća Kuenka.

Izvor: rtcg.me

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Takmičarka džudo kluba Straševina Andrijana Šutović osvojila je bronzanu medalju na Evropskom kupu za kadete (U18) koji je održan u Berlinu.
    Snove o četvrtom uzastopnom učešću na olimpijskim igrama Crnoj Gori je raspršio čovjek koji nam je donio jedino odličje sa najveće smotre svjetskog sporta - tim Bojane Popović je u direktnom obračunu za odlazak u Pariz poražen od Slovenije Dragana Adžića 26:30, pa će niz učešća "lavica" na OI stati na tri, a "dežela" prvi put u istoriji biti dio elite.
    Uoči meča 30. kola Prve fudbalske lige Crne Gore između Arsenala i Sutjeske u Tivtu došlo je do incidenta u kojem su učestvovali navijači tima iz Nikšića, javlja Radio Tivat.