Za Aleksandra: Posljednji ovogodišnji meč Sutjeske humanitarnog karaktera

Screenshot/KK Sutjeska
 • Autor onogost.me
 • 27.12.2022. u 08:38
Posljednji meč u 2022. godini KK Sutjeska posvetiće humanom gestu. Meč prvenstva protiv Teoda u SC Nikšić u srijedu biće humanitarnog karaktera, a sav prikupljeni novac biće preusmjeren za liječenje dječaka Aleksandra Nađa.

Kutije u kojima će se prikupljati novčana pomoć za Aleksandra biće postavljene na službenom i glavnom ulazu u dvoranu. Kako su na zvaničnoj fejsbuk stranici KK Sutjeska pojasnili, Aleksandar Nađ je hrabri dječak koji se već pet godina bori sa venskim instramuskularnim hemangiomom, koji je, nakon mnogobrojnih operacija, tretmana i zahtjeva u Tuskoj, izazvao trajna oštećenja i deformitet ruku.

“On svakog trećeg mjeseca putuje u Tursku na nove tretmane, kako bi se borio sa ovim zdravstvenim izazovom. Aleksandar voli košarku, pa je ovo prilika da mu se i kroz košarkaški meč pruži podrška”, poručili su iz KK Sutjeska.

Meč između Sutjeske i Teoda biće odigran u srijedu sa početkom od 18 časova.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Nakon što je 2018. godine donacijom bubrega sugrađaninu Iliji Bulajiću spasila život, Nikšićanka Kristina Nina Vojinović odlučila je da to učini još jednom. Ovog puta odlučila je da donira dio jetre jedanaestogodišnjoj djevojčici sa kojom takođe nema rodbinskih veza.
  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.