Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Za Aleksandra: Posljednji ovogodišnji meč Sutjeske humanitarnog karaktera

Screenshot/KK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 27.12.2022. u 08:38
Posljednji meč u 2022. godini KK Sutjeska posvetiće humanom gestu. Meč prvenstva protiv Teoda u SC Nikšić u srijedu biće humanitarnog karaktera, a sav prikupljeni novac biće preusmjeren za liječenje dječaka Aleksandra Nađa.

Kutije u kojima će se prikupljati novčana pomoć za Aleksandra biće postavljene na službenom i glavnom ulazu u dvoranu. Kako su na zvaničnoj fejsbuk stranici KK Sutjeska pojasnili, Aleksandar Nađ je hrabri dječak koji se već pet godina bori sa venskim instramuskularnim hemangiomom, koji je, nakon mnogobrojnih operacija, tretmana i zahtjeva u Tuskoj, izazvao trajna oštećenja i deformitet ruku.

“On svakog trećeg mjeseca putuje u Tursku na nove tretmane, kako bi se borio sa ovim zdravstvenim izazovom. Aleksandar voli košarku, pa je ovo prilika da mu se i kroz košarkaški meč pruži podrška”, poručili su iz KK Sutjeska.

Meč između Sutjeske i Teoda biće odigran u srijedu sa početkom od 18 časova.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Nikšićanin D.Đ. (45) uhapšen je zbog sumnje da je povezan sa nezakonitom proizvodnjom marihuane na plantaži pronađenoj u oktobru prošle godine u nikšićkom naselju Vir.