Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Za zapadnu tribinu stadiona Sutjeske 994.000 eura

Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 03.02.2023. u 07:59
Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.

Vlada je, kako su kazali, usvojila izmjenu zaključaka sa sjednice održane 18. jula 2022. godine kojom se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije uvećavaju sa 730 na 994 hiljade.

„U skladu sa navedenim zaključkom Vlade Uprava za kapitalne projekte je sprovela postupak javne nabavke za izbor izvođača radova za dodatne radove na rekonstrukciji zapane tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću. Nakon okončanja navedene tenderske procedure nije bilo pristiglih ponuda“, navodi se u saopštenju Vlade.

Dodaju da je imajuću u vidu globalni poremećaj tržišnih cijena Agencija za projektovanje i planiranje Opštine Nikšić, kao revident i stručni nadzor na realizaciji predmetnog projekta, izvršila je provjeru procijenjene vrijednosti dodatnih radova koji su bili predmet tenderskog postupka.

„Prema izvršenoj analizi procijenjena vrijednost za dodatne radove na rekonstrukciji zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću iznosi 820.868 eura bez PDV-a, odnosno ukupno sa PDV-om cca 994.000 eura. U skladu sa procjenom, izvršena je i izmjena zaključaka“, saopšteno je iz Vlade.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    2

    1. Zasto se bacaju pare na obicne gluposti? Zasto te pare ne ulozite u razvoj privrede za neka nova radna mjesta???

    2. Nikad u Crnoj Gori nijesmo imali više stadiona i novih pomoćnih terena,a manje,skoro nimalo,gledalaca,a o kvalitetu naše lige i fudbala ne treba ni govoriti- nikad gore nije bilo!

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Argentinku crnogorskog porijekla, Tatianu Mićunović, korijeni i ljubav prema domovini iz daleke provincije Čako u Crnu Goru su vratili 2017. godine. O maloj i dalekoj zemlji, u kojoj je pronašla i ljubav svog života, slušala je od svoje babe, upoznajući tako i prve riječi crnogorskog jezika. Na internetu je pretraživala ljepote Crne Gore, a onda odlučila da spakuje kofere, i život nastavi tamo gdje su joj korijeni. O svemu tome govorila je u emisiji Mladistan na Televiziji Crne Gore (TVCG).
    Košarkaši Sutjeske su u Širokom Brijegu savladali Helios 74:53 i napravili veliki korak ka plej-ofu NLB ABA2 lige.