Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Perović podnio ostavku: “Neću da odgovaram za tuđe brljotine”

FK Sutjeska
  • Autor onogost.me
  • 30.12.2023. u 08:05
Sutjeska je ostala bez tim menadžera, jer je ostavku na tu funkciju podnio Željko Perović.

On je u izjavi za portal Onogošt kazao da je razlog njegove ostavke stanje u klubu.

“Ja sam rođen u ovom gradu, ja sam ovdje ponikao, planiram da nastavim ovdje da živim i neću da odgovaram za tuđe brljotine”, kazao je Perović.

On je početkom avgusta prihvatio da bude tim menadžer plavo-bijelih.

Perović je dijete Sutjeske, ponikao je na stadionu kraj Bistrice i za seniorsku ekipu debitovao 17. novembra 1993. u pobjedi protiv OFK Beograda, kada je imao osamnaest godina.

Za Plave je igrao narednih pet godina, a zatim je uslijedio veliki transfer u Crvenu Zvezdu, čije boje je branio do 2001. godine.

Nakon toga je nastupao jednu sezonu za Mogrenu, odakle se preselio u Poljsku i tri godine sa dosta uspjeha igrao za Zaglebie

Tim kraj Bistrice prije tri dana promijenio je trenera. Vladimira Jankovića zamijenio je Dragan Mijanović. Odlazak iz Sutjeske ozvaničio je i vezista Marko Matanović koji je prešao u Sarajevo.

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    7

    1. Sutjeska 1945

      Logičan potez Perovića.Uprava je uspjela za kratko vrijeme da napravi haos u klubu i da ga dovede na niske grane..Dovesti nekog novinarčica da bude nekakav transfer menadzer mogao je samo neko ko nije sigurno kročio na stadion.Ali je politički podoban.Dovesti toliko igrača koji prvo puno koštaju a ne igraju je katastrofa.Dalje ,naši momci koji su pri prvom timu ne zaigravaju.Omladinci i kadeti zadnji odnosno 4.na tabeli u ligama daje nastupaju .Igrača koji bi iz takvih selekcijabili pri prvom timu ni na vidiku.Znaci ,treba čekati da se neko pojavi za 10 god.i zaigra za prvi tim.Za to vrijeme ili ćemo ispanuti u drugu ligu ili kupovati igrače sa strane.Ali ,ko će to finansiratiZa početak, smijeniti komplet upravu i dovesti ljudi koji znaju probleme u klubu,na transfer listu staviti većinu igrača koje su doveli.Pozdravljam izbor Mija na na čelo stručnog štaba.

    2. Malo kasno smo se sjetili,propadanje Sutjeske nije počelo od juče nego mnogo ranije,niko nije reagovao kada su naša djeca nalustala klub zbog toga što nijesu dobijali šansu i neđje drugdje postajali glavni igrači dok su kod nas dolazile islužene “rage”koji su bili skupo placeni.Tada smo trebali reagovati,sad je vec kasno,slažem se trebace makar 7-8 godina da dođjemo do kvalitetnog tima baziranog na našim igračima.Tome treba težiti,a koga briga hocemo li biti drugi ili treci u raspalu ligu.

      1. Sve tacno receno! Nasa liga je toliko nebitna i losa da treba da sluzi iskljucivo za razvoj mladih igraca, a ne novac i minute da uzimaju isluzeni i neostvareni igraci narocito ne strani igraci. Meni nije normalno da se neko sa 28 ili sa 30 i kusur godina zove profesionalcem a u zivotu igrao samo u CFL-u. Ista je situacija sa kosarkom, samo je tu nesto savez uslovljavao klubove da uvijek neko sa manje od 18god ili 19god bude na parketu…

    3. Od prije 40 godina u fudbalskim upravama je vladao balkanski sindrom krađe, prevare, prodaje, žderanja za džabe i bijede igrača. Nova vlast u CG glumi da je uvela pravdu i zakonitosti. Svi smo se iskreno ponadali a ispalo je pravnici i sudije još gori, korupcija veća, nepotizam vasionsi… Tužno

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Ligaški dio takmičenja u Prvoj košarkaškoj ligi završen je sinoć pobjedom Podgorice na gostovanju Kotoru 69:65. Na taj način, ovaj dio prvenstva sa najboljim skorom završili su Podgorica i Sutjeska, koji su na taj način osigurali vizu za ABA 2 ligu naredne sezone i mjesto u baražu za plej-of.