Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Bacili i Masturbeator objavili spot za pjesmu “Majstori na djelu”

11154741_783035385135168_5138174917530560393_o
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.11.2015. u 19:02

Ovaj video najavljuje istoimeni predstojeći EP crnogorskog dua: nikšićkog repera Bacilija i barskog producenta Masturbeatora.

“Mogao bih reći da ova pjesma, a ne samo zato što se zove kao i EP, dobro opisuje atmosferu EP-a. Opasan, direktan, bez suzdržavanja kako u tekstu tako i u muzici, a opet pozitivan”, objašnjava Bacili.

Bacili i Masturbeator sarađuju još od kompilacije NaVamGa objavljene 2009, pa kažu da je rad na zajedničkom EP-u došao prirodno. 

“Krivi mi zavrtio bitove koji su me pogodili i ja odgovorio na njih. Tako to ide. Ovaj EP je mnogo jak, neki bi rekli i opasan jer obojica imamo iskren pristup muzici kojom se bavimo, pa se nijesmo trudili da zataškamo energiju i riječi nego smo udarili i rekli pa šta bude”, kaže Bacili.

Objavljivanje EP-a očekuje se krajem novembra. Bacili je napisao tekstove i u EP-u je MC, dok je Masturbeator na svakom bitu i produkciji.

O svom kolegi Masturbeatoru, Bacili kaže da je on jedan od malobrojnih na našim prostorima koji gura svoju priču tako dugo, bez prihvatanja kompromisa od strane izdavača i muzičke industrije uopšte.

“Nijesam ni ja daleko od toga. Možda nas to baca dublje u underground? Vrlo moguće, al imam osjećaj da publika polako sazrijeva, ko već nije, za ovaj zvuk, ove eksperimente. Ja znam da ja jesam, pa kad vidimo sa čim se ima raditi, nastavljamo dalje”, završava nikšićki reper Bacili.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Audicija za muzičko takmičenje „Ritam Evrope“ za nikšićke učenike održaće se u petak, 12. aprila, sa početkom u 19 časova, u sali Nikšićkog pozorišta.