Beč: Dva zlata i srebro za „Akord“

akord1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.02.2018. u 10:28

Takmičarke KKC „Akord“  na međunarodnom takmičenju “Viena Dance Open 2018” ostvarile su zapažene rezultate.

U konkurenciji 3000 plesača koji su se nadmetali u 830 kategorija, nikšićanke su osvojile dvije zlatne i jednu srebrnu medalju, kao i dva četvrta i jedno sedmo mjesto.

Zlatnim odličjem u kategoriji folk dance okitila se grupa koju su činile Elena Veličković, Nađa Čvorović, Kristina Marojević, Milica Orbović, Aleksandra Nikolić, Andrea Perunović i Tijana Krivokapić, kao i duo Kristina Nikolić i Bojana Krivokapić u kategoriji orijental style.

Srebrnu medalju osvojio je duo Irina Veličković i Teodora Radulović u kategoriji disco style.

Lana Ćalić plasirala se na četvrto mjesto u jazz style-u, a isto mjesto u kategoriji etno dance osvojila je grupa koje su činile Anđela Poček, Tara Jovanović, Jovana Vujović, Maša Vukotić, Anastasija Janković, Darja Niković i Marija Sarić.

Odličan rezultat postigla je i Gorica Stanjević osvojivši sedmo mjesto u kategoriji open.

“Prezadovoljni smo ostvarenim rezultatima. Došli smo sa željom da se predstavimo u najboljem svijetlu, ali ovi rezultati su potvrdili da djeca iz „Akorda“ imaju šta da pokažu i van granica Crne Gore”, rekla je koreograf Tanja Čolević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Djevojčice i dječaci iz Crne Gore, uzrasta od 12 do 14 godina, od ponedjeljka su dio međunarodnog žirija Evropske filmske akademije. Osnovci iz Nikšića, Rožaja i Žabljaka, zajedno sa svojim vršnjacima iz 42 evropske zemlje, putem online platforme gledaju filmove koji su nominovani za prestižnu Nagradu mlade publike.